Προχωρά το net metering στους αγρότες, βγήκαν οι πρώτες εγκρίσεις
Α.Π.Ε.

Υπολογιστής απόδοσης Net Metering από την PVtech

Υπολογιστής απόδοσης Net Metering από την PVtechΗ εταιρία μελέτης, εγκατάστασης και συντήρησης φωτοβολταϊκών συστημάτων PVtech ανέπτυξε και διαθέτει εντελώς δωρεάν ένα εργαλείο τεχνοοικονομικού υπολογισμού της απόδοσης ενός φωτοβολταϊκού συστήματος αυτοπαραγωγής & ενεργειακού συμψηφισμού (Net Metering).

Σε σχετική ενημέρωσή της, η εταιρία αναφέρει:

«Στη διεύθυνση pvtech.gr/net μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία που αφορούν στο φωτοβολταϊκό έργο που σας ενδιαφέρει και να έχετε άμεσα μια πρώτη εκτίμηση της οικονομικής του απόδοσης, αλλά και να λάβετε κάποιες τεχνικές συμβουλές σχετικά με το μέγεθος του συστήματος που πρέπει να επιλέξετε καθώς και το εκτιμώμενο κόστος.

Επιπλέον, κάθε ενδιαφερόμενος θα βρει όλες τις πληροφορίες και τα έντυπα που χρειάζεται για το Net Metering (αιτήσεις, συμβάσεις, ΦΕΚ, ερωτήσεις & απαντήσεις, υπεύθυνες δηλώσεις, τεχνικές πληροφορίες κλπ).

Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσουμε μαζί του για περισσότερες πληροφορίες και μια ολοκληρωμένη μελέτη, μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του κατά την υποβολή της συγκεκριμένης φόρμας ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα pvtech.gr/index.php/contact

Ακόμα, θα περιμένουμε τις προτάσεις σας για τη βελτίωση της εφαρμογής. Μπορείτε να τις στείλετε από τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα: pvtech.gr/index.php/contact

Τέλος, να σημειώσουμε ότι τα δεδομένα για την εκτίμηση της ενεργειακής απόδοσης του έργου προέρχονται από το Photovoltaic Geographical Information System (PVGIS –re.jrc.ec.europa.eu/pvgis). Το ενεργειακό κόστος με βάση το οποίο γίνονται οι υπολογισμοί προέρχεται από τα επίσημα τιμολόγια της ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ για οικιακούς & εμπορικούς καταναλωτές.»

πηγή: b2green.gr