Το νέο drive "γενικής χρήσης" ACS580 από την ABB
Νέα υλικά

Το νέο drive «γενικής χρήσης» ACS580 από την ABB

Το νέο drive "γενικής χρήσης" ACS580 από την ABBΤο νέο drive ACS580 είναι ένα απόλυτα συμβατό drive «γενικής χρήσης» από την ΑΒΒ. Μετατρέπει την προσπάθεια για βελτίωση της απόδοσης κάθε διεργασίας ελέγχου από σύνθετη σε απλή διαδικασία, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα.

Απλότητα χωρίς κόπο

Ευκολία στη χρήση σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του drive. Τα βασικά μενού και οι βοηθητικές λειτουργίες στο χειριστήριο παραμετροποίησης και ελέγχου παρέχουν έναν έξυπνο, εύκολο και γρήγορο τρόπο για τον προγραμματισμό και τη θέση του drive σε λειτουργία.

Προηγμένη ενεργειακή αποδοτικότητα

Το drive βοηθά να εξοικονομήσετε ενέργεια. Ελέγχοντας μια διεργασία βάσει πραγματικής ζήτησης, με τη χρήση του ACS580 μειώνουμε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με συμβατικές μηχανικές μεθόδους ελέγχου. Επιπροσθέτως, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες οι οποίο μπορούν να συμβάλλουν στην περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας και να κάνουν μια διεργασία ακόμα πιο αποδοτική σε βάθος χρόνου.

Όλες οι καίριες λειτουργίες ενσωματωμένες

Τα πάντα σε μια και μόνο πλήρη συσκευασία. Το drive είναι σχεδιασμένο ώστε να διαθέτει όλες τις καίριες λειτουργίες ενσωματωμένες με αποτέλεσμα να απλοποιούνται οι διαδικασίες επιλογής και εγκατάστασης αλλά και η χρήση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το αγοράσετε, να το εγκαταστήσετε και να το λειτουργήσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ACS580 κάντε κλικ εδώ και δείτε την αναλυτική και διαδραστική παρουσίαση του.