Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα NSMarket.gr από την NetScope Solutions
Επικαιρότητα Όργανα μετρήσεων

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα NSMarket.gr από την NetScope Solutions

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα NSMarket.gr από την NetScope SolutionsΗ Netscope Solutions εγκαινιάζει το νέο και αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό της κατάστημα με τον διακριτικό τίτλο NSMarket. Στο www.NSMarket.gr ο μηχανικός βρίσκει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται σχετικά με τα όργανα που τον ενδιαφέρουν και μπορεί πολύ εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να κάνει τις αγορές του όταν και όπως τον εξυπηρετεί.

Tο NSMarket.gr είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα οργάνων και εργαλείων μετρήσεων στην Ελλάδα το οποίο στοχεύει αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση των ηλεκτρολόγων, ηλεκτρονικών, τεχνικών μηχανικών και γενικά του κάθε επαγγελματία ή κάθε εταιρείας που αναζητά όργανα και εργαλεία μετρήσεων και δοκιμών χαμηλού κόστους αλλά υψηλής ποιότητας και αντοχής με την εγγύηση των μεγαλύτερων κατασκευαστών οργάνων μετρήσεων στον κόσμο όπως της FLUKE, Keysight Technologies, Extech, Fluke Networks και Flir καθώς και την τοπική τεχνική ή άλλη υποστήριξη που σας προσφέρουν οι άνθρωποι που το υποστηρίζουν.

Στο NSMarket.gr μπορείτε να παραγγείλετε τα όργανα και τα εργαλεία που σας ενδιαφέρουν έχοντας στη διάθεση σας όλες τις πιθανές επιλογές παράδοσης και πληρωμής για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Το κατάστημα λειτουργεί υπό τη διεύθυνση, την εποπτεία και την ευθύνη της NetScope Solutions.

Η NetScope Solutions ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2001 με στόχο να καλύψει ανάγκες της αγοράς σε εξειδικευμένα προϊόντα και εφαρμογές κατάλληλες για την υποστήριξη της λειτουργίας και της συντήρησης των δικτύων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής.

Σήμερα, μετά από σχεδόν 15 χρόνια στην Ελληνική αγορά, η NetScope Solutions είναι μια από τις μεγαλύτερες και από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες οργάνων και συστημάτων μετρήσεων της ελληνικής αγοράς με πλήρη σειρά προϊόντων των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως.

Αποστολή της είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής εγχώριας προστιθέμενης αξίας στους τομείς των οργάνων μετρήσεων και των συστημάτων υποστήριξης λειτουργιών δικτύων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής.