Νέα φορητή μπουτονιέρα Harmony για ασύρματα μπουτόν ελέγχου χωρίς μπαταρία από την Schneider Electric
Νέα υλικά

Νέα φορητή μπουτονιέρα Harmony για ασύρματα μπουτόν ελέγχου χωρίς μπαταρία από την Schneider Electric

Νέα φορητή μπουτονιέρα Harmony για ασύρματα μπουτόν ελέγχου χωρίς μπαταρία από την Schneider ElectricΜια νέα σειρά αξεσουάρ κάνει τον ασύρματο έλεγχο του μηχανολογικού εξοπλισμού ακόμη πιο εύκολη και άνετη υπόθεση. Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού, παρουσίασε σήμερα τη νέα φορητή μπουτονιέρα Harmony, την τελευταία προσθήκη στη σειρά των προϊόντων ελέγχου και σηματοδότησης.  Σχεδιασμένο να συμπληρώνει ιδανικά το δημοφιλές ασύρματο (και χωρίς μπαταρία) μπουτόν ελέγχου Harmony XB5R, η νέα φορητή μπουτονιέρα Harmony μπορεί να φιλοξενήσει τη μονάδα ελέγχου, διευκολύνοντας έτσι τη μεταφορά, την τοποθέτησή της σε σταθερή βάση, ή την ανάρτησή της από κάποιο γάντζο.

Μετά και την παρουσίαση της νέας φορητής μπουτονιέρας Harmony, οι χρήστες έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια ολοκληρωμένη λύση για τον ασύρματο έλεγχο των μηχανημάτων τους, και φυσικά την ελευθερία να μετατοπίζουν το σημείο ελέγχου σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες τους.


Πιο αποδοτική λειτουργία

Τα πρακτικά οφέλη από αυτή τη δυνατότητα είναι πολλά:

Οι χειριστές περονοφόρων μπορούν να χειρίζονται μηχανές, να ανοιγοκλείνουν αυτόματες πόρτες, ή να αλλάζουν κάποια φωτεινή σήμανση χωρίς να κατεβαίνουν από το όχημα.

  • Μικρότερο κόστος εγκατάστασης

Oι χρήστες μπορούν να ελαχιστοποιήσουν το κόστος που απαιτείται για την εγκατάσταση καλωδίωσης σε μεγάλα εργοτάξια, αναβατόρια, μηχανές μεγάλου μήκους, κεντρικές πύλες εισόδου βιομηχανικών μονάδων κλπ.

  • Αυξημένο επίπεδο ασφαλείας για τον χειριστή και την εφαρμογή

Ο χειριστής μπορεί να ελέγχει το μηχάνημά του από απόσταση. Δεν υπάρχουν εκτεθειμένα καλώδια ή κανάλια καλωδίωσης τα οποία μπορεί να φθαρούν ή να υποστούν ζημιές με το πέρασμα του χρόνου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Harmony, μπορείτε να βρείτε εδώ: Μπουτόν, Διακόπτες, Ενδεικτικές Λυχνίες, Μπουτονιέρες & Χειριστήρια