Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Επικαιρότητα

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤην Πέμπτη 22 Μαίου 2014 στο ξενοδοχείο RadissonBluParkτης Αθήνας πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας DiamondsoftheGreekEconomy, κατά την οποία βραβεύτηκε η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Πρόκειται για έναν θεσμό που ξεκίνησε εδώ και 11 χρόνια. Στην διαδικασία της αξιολόγησης συμμετείχαν οι 7.000 μεγαλύτερες (βάσει κύκλου εργασιών) βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, οι οποίες κρίθηκαν βάσει 10 οικονομικών δεικτών. Από την αξιολόγηση αυτή προέκυψαν 283 επιχειρήσεις, ανάμεσά τους και η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., οι οποίες αποτελούν την φετινή λίστα των DiamondsoftheGreekEconomy.

Ο Πρόεδρος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Δημήτριος Λακασάς παρέλαβε το βραβείο και παράλληλα είχε και την ευκαιρία να μιλήσει δίνοντας το στίγμα της επιχειρηματικής πορείας της εταιρείας του την περίοδο της κρίσης και των μελλοντικών σχεδίων ανάπτυξης της δραστηριότητάς της.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εδώ και 35 χρόνια δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα 140 εργαζομένους και αποτελεί τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, εξάγοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 72 χώρες.