Χορηγία από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μ.ε.Α.
Επικαιρότητα

Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E.στην Αρμενία

Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E.στην ΑρμενίαΟ Πρόεδρος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Δημήτριος Λακασάς, επισκέφθηκε την Αρμενία, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, κου Κάρολου Παπούλια,  και της Επιχειρηματικής Αποστολής, που πραγματοποιήθηκε στις 29/09/2014 με 01/10/2014.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, πρόσφατα ανακηρύχθηκε «National Champion» στα European Business Awards 2014 στην κατηγορία «Innovation», για την χρήση των υπερπυκνωτών στα φωτιστικά ασφαλείας. Η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 72 χώρες και φέτος παρουσίασε αύξηση των εξαγωγών της κατά 23% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Ο κ. Δημήτριος Λακασάς κατά την τετραήμερή του επίσκεψη στο Γιερεβάν, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους εταιρειών του κλάδου και να ενημερωθεί για το LOGISTIC HUB που θα υλοποιηθεί σε μια περιοχή 7 χλμ. έξω από την αρμενική πρωτεύουσα. Η συνάντηση με την ELLIPS είχε ως αντικείμενο τις προοπτικές συνεργασίας και την εξέταση κατάθεσης προσφοράς για όλα τα συστήματα που θα εγκαταστήσει η ELLIPS και τα οποία θα πρέπει να καλύψουν 1.000 σημεία ελέγχου. Μεταξύ των δύο εταιρειών συζητήθηκε και η πιθανότητα της αντιπροσώπευσης των προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από την ELLIPS, κυρίως των προιόντων πυρανίχνευσης από το branch office της αρμενικής εταιρείας στην Πράγα.

Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E., λόγω των πολύ καλών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας, αισιοδοξεί ότι θα εισδύσει στην αγορά της Αρμενίας αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου, όπου είναι αισθητή η παρουσία της αρμενικής διασποράς.