Απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών μέσω smartphone με εφαρμογή android ή iOS
Νέα υλικά

Απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών μέσω smartphone με εφαρμογή android ή iOS

Απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών μέσω smartphone με εφαρμογή android ή iOSΤο Connectivit-e αποτελεί μία IP interface συσκευή έχοντας την δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω δικτύου. Η συσκευή διαθέτει 8 ρελέ (relay) ενεργοποίησης/απενεργοποίησης καθώς επίσης 3 έως 8 θέσεις (input) αμφίδρομης επικοινωνίας.

Με το Connectivit-e υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης φωτισμού, θέρμανσης, κλιματισμού, ποτίσματος, ύδρευσης, θερμοσίφωνα, τεντών-ρολλών, συσκευών ρεύματος. Με αμφίδρομη επικοινωνία η συσκευή ενημερώνει την κατάστασή της σε πραγματικό χρόνο.

Δυνατότητες σύνδεσης της συσκευής: Ενσύρματα Ασύρματα-Wifi

15 λειτουργίες που μπορεί να κάνει η συσκευή:

Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση

1. Φωτισμού

2. Ποτίσματος

3. Γκαραζόπορτας

4. Επιγραφών

5. Τεντών

6. Ρολλών

7. Θερμοσίφωνα

8. Θερμοστάτη Χώρου

9. Κλιματιστικού

10. Ηλεκτροβάνας Ύδρευσης

11. Φωτισμός Κήπου-Πισίνας

12. Φωτοκύτταρου

13. Reset Router

14. Προθερμάνσεις Φούρνων

15. Ηλεκτροβάνας Ποτίσματος Χωραφιού

Το Connectivit-e έχοντας συγκεκριμένη δικτυακή διεύθυνση είναι προσβάσιμη μέσω δικτύου. Η συσκευή διαθέτοντας συγκεκριμένα MAC number, IP address, password είναι μοναδική για τον χρήστη και απόλυτα ασφαλής.

Για την δικτυακή επικοινωνία απαιτείται port forwarding στο router του χρήστη και συγκεκριμένο domain name που ενεργοποιείται από την εταιρία κατά την εγκατάσταση.

Για την εγκατάσταση της συσκευής απαιτείται επίσκεψη τεχνικού της εταιρίας ή αδειοδοτημένος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης. Η συσκευή τοποθετείται είτε ως ραγο-υλικό, ή επίτοιχα, τροφοδοτείται μέσω μετασχηματιστή και διαθέτει κεραία wifi, συνίσταται η τροφοδότηση των συσκευών που θα συνδεθούν να γίνει μέσω ρελε (relay) του εμπορίου.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.